تلفن گویا: 37833663 - 025
پست الکترونیکی: info@jd-qom.ac.ir

در دیدار با رییس مجلس شورای اسلامی عنوان شد؛

تزریق موفقیت آمیز سلول های بنیادی مزانشیمال مشتق از بافت چربی به منظور ترمیم آسیب های غضروفی زانو در قم
نوشته شده توسط : modir در 20-01-1394, 16:48   نظرات :0   بازدیدها: 321

تزریق سلول های بنیادی مزانشیمال مشتق از بافت چربی به منظور ترمیم آسیب های غضروفی زانو در قم با موفقیت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، همزمان با هفته سلامت و سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) پیش از ظهر امروز رییس و معاونین جهاددانشگاهی واحد استان قم با دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

محمد ابراهیم فقیه زاده رئیس جهاددانشگاهی استان قم در سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از حمایت های اقای دکتر لاریجانی از محققین و پژوهشگران این نهاد انقلابی به موفقیت های تازه جهادگران جهاددانشگاهی در عرصه سلولهای بنیادی پرداخته و اظهار داشت: محققین و پژوهشگران جهاددانشگاهی استان قم در حوزه سلولهای بنیادی موفق به جداسازی و تزریق سلول های بنیادی مزانشیمال از بافت چربی جهت ترمیم آسیب دیدگی های غضروف زانو شدند.

وی همچنین افزود: اجرای این طرح برای اولین بار در استان قم پس از سه سال مطالعه، تحقیق و آزمایشهای گوناگون در شرایط آزمایشگاهی و سپس بر روی مدلهای حیوانی و کسب نتایج مورد انتظار در این زمینه به یک شهروند مبتلا به عارضه ساییدگی غضروف زانو عملیاتی شد.

رئیس جهاددانشگاهی با ذکر این مطلب که دستاوردهای جهاددانشگاهی در عرصه های علمی و فناوری استمرار دارد گفت: تلاش همه جانبه پژوهشگران این نهاد علیرغم همه کمبود ها نشان دهنده روحیه خودباوری در بین جوانان فرهیخته این استان است و نقش مهمی در اعتلای علمی کشور واستان ایفاء می کند.

فقیه زاده همچنین از حمایت های استانداری و دانشگاه علوم پزشکی قم تقدیر کرد و گفت: مجموعه های جدید تحقیقاتی در برنامه های توسعه این نهاد قرار دارد که امید است در سال همدلی و همزبانی هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در سخنان کوتاهی ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای تحقیقاتی جهاد دانشگاهی در حوزه سلولهای بنیادی خواستار انعکاس این موفقیت جوانان قمی در رسانه شد .