همزمان با سالروز ورود حضرت معصومه(س)؛

جشن بانوی آسمانی در دانشگاه قم برگزار شد
نوشته شده توسط : modir در 22-09-1396, 07:01   نظرات :0   بازدیدها: 204
جشن بانوی آسمانی در دانشگاه قم برگزار شدروز سه‌شنبه 21 آذر ماه همزمان با سالروز ورود حضرت معصومه(س) اختتامیه جشنواره بانوی آسمانی در دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در این مراسم که با حضور زوج های دانشجو همراه بود، ضمن تجلیل از برگزیدگان جشنواره استانی شعر بانوی آسمانی، به زوجین یک سفر مشهد مقدس اهدا شد.

مهمان ویژه این مراسم حمید شیرانی مبلغ سابق وهابیت بود که به مذهب شیعه گرویده است؛ وی سرگذشت زندگی خود و چگونگی گرایش به تشیع را بیان کرد.

در قسمتی از مراسم پرچم گنبد مطهر حضرت معصومه توسط خادمین در معرض دید حضار قرار گرفت و حسن شالبافان مداح اهل بیت به مدیحه سرایی و سید جواد شرافت به شعر خوانی در مدح بانوی کرامت پرداختند.

گفتنی است، اولین دوره‌ی جشنواره‌ی شعر استانی بانوی آسمانی به همت معاونت فرهنگی دانشگاه قم، جهاد دانشگاهی واحد قم، انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه قم و کانون هلال احمر در دانشگاه قم برگزار شد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جشن بانوی آسمانی در دانشگاه قم برگزار شد     جشن بانوی آسمانی در دانشگاه قم برگزار شد     جشن بانوی آسمانی در دانشگاه قم برگزار شد