همكاري جامعه المصطفي و جهاددانشگاهي، ضروری است
نوشته شده توسط : modir در 26-09-1396, 13:27   نظرات :0   بازدیدها: 67
همكاري جامعه المصطفي و جهاددانشگاهي، ضروری استحجت الاسلام خالق پور، همكاري جامعه المصطفي و جهاددانشگاهي را مفید و ضروری دانست و بر ضرورت توسعه اين همكاري ها تأكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان قم، حجت الاسلام والمسلمين خالق پور، جانشين معاون آموزشي جامعه المصطفي العالميه روز شنبه 25 آذرماه در ديدار با معاون آموزشي جهاددانشگاهي، بر آمادگي جامعه المصطفي براي توسعه همكاري ها با جهاددانشگاهي تأكيد كرد و گفت: هرچه اين تعاملات بيشتر باشد، ثمرات آن در جامعه اثربخش تر است.

وي با اشاره به ظرفيت هاي جامعه المصطفي در داخل و خارج از كشور اظهار داشت: در حال حاضر حدود 20 هزار طلبه از 110 كشور در اين نهاد مشغول به تحصيل هستند.

خالق پور يكي از ويژگي هاي مهم المصطفي را اجراي برنامه هاي فرهنگي و آموزشي ويژه خانواده هاي طلاب خارج از كشور عنوان كرد و گفت: بسياري از خانواده هاي اين طلاب به صورت مستمر و موثر در برنامه هاي متنوع المصطفي شركت مي‌كنند كه شاهد نتايج بسيار ارزشمندي هستيم.

خالق پور با بيان اينكه المصطفي داراي مراكز متعدد است كه داخل و خارج از كشور تحت حمايت مستقيم يا غيرمستقيم در حال فعاليت هستند؛ گفت: در حال حاضر 63 نمايندگي خارج از كشور، در حوزه هاي آموزشي، فرهنگي و پژوهشي نقش بسيار برجسته اي ايفا مي‌كنند.

خالق پور يكي ديگر از ويژگي هاي المصطفي را توانمند سازي طلاب در حين تحصيل دانست و تأكيد كرد: طلبه‌هاي اين مجموعه پس از فارغ التحصيلي به سرعت وارد اجتماع خود مي شوند و در عرصه‌های مختلف اجتماعی فعالیت دارند كه اين به دليل برنامه ريزي و اجراي برنامه هاي مهارتي و توانمند سازي براي آنها است.

جانشين معاون آموزشي جامعه المصطفي العالميه در پايان اين ديدار ضمن تأكيد بر اهداف مشترك المصطفي و جهاددانشگاهي گفت: بايد كارگروه‌هاي تخصصي جهت پيشبرد و گسترش اهداف مشترك اين دونهاد تشكيل شود.