نشست تخصصی فضای مجازی و ماهواره برگزار شد
نوشته شده توسط : modir در 27-09-1396, 08:00   نظرات :0   بازدیدها: 68
نشست تخصصی فضای مجازی و ماهواره برگزار شدنشست تخصصی فضای مجازی و ماهواره با محوریت تحلیل و بررسی سپهر رسانه ای حاکم بر کشور ایران در دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، این نشست تخصصی در قالب مرحله دوم طرح کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان قم، امروز با حضور قریب به 100 دانشجو و با ارائه سید محمدرضا خوشرو، پژوهشگر و مدرس رسانه و مدیرگروه هنر ارتباطات و فضای مجازی اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه برگزار شد.

مقدمه ای از جنگ نرم، درآمدی بر جنگ رسانه ای، عملیات روانی و شگردهای آن در رسانه ها، انواع رسانه های درگیر جنگ نرم، گستره فضای مجازی، انواع شبکه های اجتماعی مبتنی بر وب و تلفن همراه بخشی از مباحث ارائه شده در این نشست بود.

نشست تخصصی فضای مجازی و ماهواره برگزار شدچالش های پیش رو، تهدیدات فضای مجازی، آسیب های اجتماعی در بستر فضای مجازی، اعتیاد به فضای مجازی، علائم و راهکارها، راهبرد و راهکارهای مواجهه مجازی نیز بخش دیگر مباحث مطروحه در نشست تخصصی فضای مجازی و ماهواره بود.

به شرکت کنندگان در این نشست سواد رسانه ای گواهینامه معتبر جهاد دانشگاهی ارائه خواهد شد.

گفتنی است نشست تخصصی فضای مجازی و ماهواره از سوی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.