مشاور ارشد هیات رئیسه اتاق بازرگانی قم:

نهراسیدن از شغل، ایده پردازی و مهارت، لازمه تحقق کارآفرینی و فقر زدایی است
نوشته شده توسط : modir در 29-09-1396, 09:00   نظرات :0   بازدیدها: 72
نهراسیدن از شغل، ایده پردازی و مهارت، لازمه تحقق کارآفرینی و فقر زدایی استکارآفرین نمونه کشور گفت: نهراسیدن از شغل، ایده پردازی و مهارت لازمه تحقق کارآفرینی و فقر زدایی و موفقیت در اشتغال است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، حسن آقاجانی روز سه‌شنبه 28 آذرماه در همایش بزرگ رابطه کارآفرینی و فقر زدایی که با مشارکت انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم و جهاد دانشگاهی واحد استان قم با هدف تبیین جایگاه کارآفرینی در رونق اقتصادی و از میان بردن فقر در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: یکی از ارکان مهم در کارآفرینی این است که دولت ها مسئولیت سنگینی در ایجاد زیرساختهای اشتغال در جامعه دارند و باید با رفع موانع بسترها را برای بخش خصوصی و ایده پردازان در کارآفرینی فراهم سازند.

مشاور ارشد هیات رئیسه اتاق بازرگانی قم افزود: همچنین دولت ها باید مسیر تولید را برای تولیدکنندگان هموار سازند تا یک تولید کننده، کارآفرین و صادرکننده بتواند با خیالی آسوده به فعالیت های اقتصادی بپردازد.

نهراسیدن از شغل، ایده پردازی و مهارت، لازمه تحقق کارآفرینی و فقر زدایی استآقاجانی افزود: اگر افرادی که در دولت روی کار می آیند برنامه‌ی مدون اقتصادی داشته باشند جامعه به سمت اشتغال زایی و کارآفرینی و فقر زدایی حرکت می کند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های جدی در تولید ملی، هزینه های بالای تولید است که برای کاهش آن هنوز تدابیر لازم اتخاذ نشده است.

این کارآفرین برجسته کشور عنوان کرد: قیمت تمام شده تولیدات وقتی توجیه اقتصادی نداشته باشد در نهایت در صادرات نیز موفقیتی به دست نمی آید و کارآفرین پشتوانه ای برای حفظ ظرفیت ها ندارد.

وی گفت: تعرفه های بیمه و مالیات و حامل های انرژی هر کدام هزینه تولید را دو چندان می کند و تولید کننده با یک حساب سرانگشتی در خصوص ارزیابی عملکرد از تلاش دلسرد می شود.

آقاجانی ادامه داد: ما باید در روند تولید و صادرات و رفع فقر، از تجربیات کشورهای پیشرفته استفاده کنیم تا به راهکارهای علمی و تجربی خوبی دست یابیم.
نهراسیدن از شغل، ایده پردازی و مهارت، لازمه تحقق کارآفرینی و فقر زدایی است
وی اظهار داشت: در کشوری مانند چین برای کاهش هزینه های تولید، اقدام به راه اندازی کارگاههای کوچک خانگی کردند و همراهی خوبی با تولید کنندگان و صادرکنندگان اتخاذ شد.

مشاور ارشد هیات رئیسه اتاق بازرگانی قم بیان کرد: امروز هزینه های سرسام آور موجب نگرانی و ترس تولید کنندگان می شود و مجالی برای حضور در عرصه تولید و صادرات نمی دهد.

وی تصریح کرد: علاوه بر دولت ها، اشخاص هم در اشتغال زایی سهیم هستند اگر جوانی خود را باور کرد باید توانمندی های خود را در جهت اشتغال ثابت کند.

نهراسیدن از شغل، ایده پردازی و مهارت، لازمه تحقق کارآفرینی و فقر زدایی استآقاجانی ادامه داد: جوانان باید مهارت های لازم را در ایجاد اشتغال کسب کنند و با ایده پردازی این مهارت ها را در مسیر صحیحی قرار دهند.

وی گفت: هیچ کس نباید از شغلی بترسد و آن را مایه خجالت خود بداند اگر می خواهیم در فقر زدایی موفق باشیم باید به طور جدی کار را مایه افتخار خود بدانیم.

آقاجانی در پایان یادآور شد: بسیاری از افراد بدون سرمایه کاری را آغاز کردند و فقط با مهارت های لازم کارآفرینی را رقم زدند، جوانان تحصیل کرده باید بدانند که در کارآفرینی مهم ترین سرمایه مسئولیت پذیری و مهارت است.