نوشته شده توسط : modir در 3-10-1396, 12:57   نظرات :0   بازدیدها: 70
دیدار مشاور تولیت آستان مقدس قم و مدیر پژوهشکده علوم و معارف قرآن با اعضای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان قممشاور تولیت آستان مقدس قم همچنین مدیر پژوهشکده علوم و معارف قرآن علامه طباطبایی (ره) وابسته به آستان حضرت معصومه(س) با اعضای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان قم دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، حجت اسلام والمسلمین علی‌اشرف عبدی، پژوهشکده علوم و معارف قرآن علامه طباطبایی (ره) و سیدعلی اکبر حسینی نژاد، مشاور تولیت آستان مقدس روز یکشنبه سوم دی ماه با حضور در ساختمان مرکزی جهاددانشگاهی قم از اعضای معاونت فرهنگی این واحد دیدار کردند.

این دو استاد برجسته، همچنین در میزگردی که در آستانه  ایام وفات حضرت معصومه(س) در جهاددانشگاهی واحد استان قم برگزار شد شرکت نموده و در مورد جایگاه و شخصیت آن حضرت به ارایه مباحث خود پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین عبدی نیز تاکید کرد: روایات مرتبط با آن حضرت و ثواب زیارت مرقد مطهر ایشان دارای سند صحیح و معتبر است و جای هیچ شک و تردیدی در آن وجود ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی نژاد نیز با بیان اینکه حضرت معصومه(س) دریایی از فضایل بیکران هستند که در همه ابعاد می ‌توان در مورد ایشان صحبت کرد، عنوان کرد: بعد ولایتمداری حضرت معصومه(س) از ابعاد برجسته وجودی این بانوی بزرگوار بوده است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ