اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی با دانشگاه قم
نوشته شده توسط : modir در 4-10-1396, 11:23   نظرات :0   بازدیدها: 81
اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی با دانشگاه قمرئیس جهاد دانشگاهی واحد قم در دیدار با مدیر دانشکده علوم پایه دانشگاه قم، برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی با دانشگاه قم اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری، رئیس این واحد روز دوشنبه 4 دی ماه در دیدار با دکتر بردبار، مدیر دانشکده علوم پایه دانشگاه قم، ضمن تاکید بر افزایش همکاری های میان این دو مرکز گفت: خاستگاه جهاد دانشگاهی، دانشگاه است و جهاد بر پایه پژوهش شکل گرفته است.

وی بر همکاری بیشتر در مقوله پژوهش میان دانشگاه قم و جهاد دانشگاهی تاکید کرد و افزود: هزار و 200 عضو دانشجویی در سال جدید گرفته ایم که در کشور بی سابقه بوده است همچنین پروژه ها و کلاس های توانمندسازی دانشجویان نیز در دستور کار جهاد قرار دارد.

حیدری بیان کرد: بروکراسی دانشگاهی، اجازه تبدیل ایده به ثروت را نمی دهد ولی جهاد دانشگاهی این ظرفیت را دارد و می تواند در برپایی دوره ها و کارگاه های آموزشی، همایش ها و سمینارهای فرهنگی  پژوهشی به دانشگاه قم کمک کند.

همچنین بردبار نیز در سخنانی در این دیدار با تاکید بر همکاری متقابل بیان کرد: متخصصان جهاد دانشگاهی و دانشگاه قم با بازیداز ظرفیت و توانمندی های یکدیگر می توانند وارد مرحله جرای طرح های مشترک علمی و پژوهشی شوند.

وی خواستار برگزاری جلساتی با مدیر گروه ها و اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی شد و  بر همکاری بیشتر طرفین  در استفاده از آزمایشگاه های جهاد دانشگاهی و استادان راهنمای دانشگاه قم تاکید کرد.

بردبار تاکید کرد: جهاد دانشگاهی پروژه های پژوهشی را دریافت و با همکاری دانشگاه قم به سرانجام برساند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی با دانشگاه قم        اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی با دانشگاه قم

اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی با دانشگاه قم