رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم:

حضور عکاسان قمی در زلزله کرمانشاه نشانه تعهدشان نسبت به رویدادهاست
نوشته شده توسط : Rahnama1401 در 8-10-1396, 11:21   نظرات :0   بازدیدها: 74

حضور عکاسان قمی در زلزله کرمانشاه نشانه تعهدشان نسبت به رویدادهاسترئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم گفت: حضور عکاسان خبری قمی در زلزله کرمانشاه و ثبت تصاویر ماندگار، نشانه تعهد و حساسیت شان نسبت به رویدادهاست.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری روز پنج شنبه 7 دی ماه در حاشیه آئین افتتاح نمایشگاه گروهی عکس زلزله کرمانشاه از طرف عکاسان خبری استان قم عنوان کرد: هنرمندان همواره حساسیت خاصی نسبت به آلام مردم و حوادث پیرامون دارند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم افزود: اینکه هنرمندان با تعهد به خلق آثار می پردازند جای مباهات و خوشبختی دارد.

وی تصریح کرد: هنرمندان متعهد هنر واقعی را در جای خود به کار می برند و هنری اثر گذار خلق می کنند تا احساسات و حساسیت جامعه را برانگیزند.

حیدری بیان کرد: هنرمندی عکاسان قمی نیز برای مردم قم افتخاری بزرگ است وقتی در زمان حادثه زلزله کرمانشاه خود را به سر صحنه می رسانند و به ثبت لحظه ها می پردازند.

وی خاطرنشان کرد: در واقع حضور عکاسان خبری قمی در زلزله کرمانشاه و ثبت تصاویر ماندگار، نشانه تعهد و حساسیت شان نسبت به رویدادهاست.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم اظهار داشت: عکس دارای ماندگاری و تاثیرات شگرفی است و رویدادها را به بهترین نحو انعکاس می دهد به ویژه عکس های مستند بسیاری از رویدادهای اجتماعی و فرهنگی را به تصویر می کشد و آثار و برکات خوبی دارد.

گفتنی است این نمایشگاه شامل عکس هایی از عکاسان قمی از زلزله کرمانشاه عصر روز پنجشنبه 7 دی در نگارستان اشراق کار خود را آغاز کرد و تا 20 دی ماه نیز برپا خواهد بود.