آیت الله حسینی بوشهری:

دولت و مجلس جهاددانشگاهی را تقویت کنند
نوشته شده توسط : modir در 5-11-1396, 08:08   نظرات :0   بازدیدها: 96
دولت و مجلس جهاددانشگاهی را تقویت کنندامام جمعه موقت قم تصریح کرد: قطعا اگر مسئولین دولت و مجلس، نهاد‌هایی مانند جهاددانشگاهی را تقویت کنند ما می‌توانیم این ادعا را در دنیا به اثبات برسانیم که جوان ایرانی از نظر قابلیت چیزی کمتر از دیگران نیست و بلکه در خیلی از مسائل سرآمد است و این می‌تواند در رشد و شکوفایی و خودکفایی کشور نقش جدی داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس و معاونان جهاددانشگاهی واحد استان قم با بیان اینکه جهاددانشگاهی یکی از نهاد‌های پیشگام و پیشرو در بحث پژوهشی است اظهار کرد: بنده از روز تاسیس این نهاد ارزشمند تاکنون، آن را به عنوان یک نهاد خوشنام، امید بخش و پشتوانه علمی کشور تلقی کرده ام.

وی ادامه داد: خیلی از جاهایی که احساس نگرانی می‌شد که دنیا در بعضی مسائل جلوتر از ما حرکت کرده است، یکی از دلگرمی‌های مسئولین این نهاد مطمئن، علمی، پژوهشی و پیشگام، یعنی جهاددانشگاهی بوده است و اکنون اگر کسی بخواهد در سراسر کشور کارهای بزرگی که جهاددانشگاهی انجام داده است را احصا کند، نشان دهنده توانایی، قابلیت و شایستگی این نهاد است؛ چه کارهایی که بالفعل انجام داده و چه کارهایی که در توان آن است که به عنوان مسائل بالقوه می‌تواند تقویت شود.

وی همچنین افزود: توسعه جهاددانشگاهی در استان‌ها کار مبارکی بوده است و ظرفیت‌های بومی و شرایط اقلیمی هر استان اقتضائات خاص خودش را دارد و طبعا می‌تواند تاثیر گذار باشد و در موازات پیشرفت جهاددانشگاهی در پایتخت، در بقیه استان‌ها نیز پیشرفت لازم را داشته باشد.

آیت الله حسینی بوشهری بیان کرد: گاهی از اوقات آن همدلی‌ها و همراهی‌های لازم صورت نمی‌گیرد و بعضی احساس رقابت می‌کنند و کم لطفی می‌کنند و به جای آن که اینجا را توانمندتر کنند، سعی می‌کنند این نهاد زیاد به چشم نیاید.

وی افزود: یکی از کارهایی که باید صورت بگیرد اطلاع رسانی فعالیت‌های جهاددانشگاهی به افکار عمومی در استان قم است تا افکار عمومی جذب این مرکز و توانمندی‌های آن شوند؛ همچنین کار دیگری که باید صورت بگیرد، ارتباط وسیع و تاثیر گذار با دانشگاه‌ها است به گونه ای که برای دانشجویان و اساتید قابلیت‌ها به عنوان یک نهاد دانش بنیان تبیین بشود و دانشجو احساس بکند که می‌تواند کار پژوهشی خود را در این نهاد به ثمر برساند.

امام جمعه موقت قم اضافه کرد: کار سوم که وظیفه ما است این است که با مسئولین استان صحبت کنیم تا همکاری بیشتری با شما داشته باشند تا این نهاد در استان رها نشود چون از افتخارات مهم ما این است که خیلی از چیز‌‌هایی که روزگاری از بیرون وارد کشور می‌شد و وابستگی ما صد درصد بود به برکت همین تلاش‌های نسل جوان در خیلی از مسائل به سطح خودکفایی رسیده‌ایم و اگر امروز دنیا از ما حساب می‌برد و سختگیرانه برخورد می‌کند، به این علت است که فکر و اندیشه جوان ایرانی قابل تحریم نیست و آن‌ها خیال می‌کنند که می‌توانند با ایران در مسائل دانش هسته ای و مسائل مشابه آن مقابله کنند.

وی بیان کرد: این یک فکر خام است و قطعا اگر مسئولین دولت و مجلس، مراکزی مانند جهاددانشگاهی را تقویت کنند ما می‌توانیم این ادعا را در دنیا به اثبات برسانیم که جوان ایرانی از نظر قابلیت چیزی کمتر از دیگران نیست و بلکه در خیلی از مسائل سرآمد است و این می‌تواند در رشد و شکوفایی و خودکفایی کشور نقش جدی داشته باشد.

آیت الله حسینی بوشهری در ادامه اظهار کرد: بنده معتقد هستم که جهاددانشگاهی نهاد بزرگی است که ما در بحث علم و فناوری و جنبه‌های مختلف علمی و دانش، به خصوص مسائل دانش بنیان می‌توانیم از این ظرفیت آماده استفاده کنیم و مهمتر به فکر این باشیم که برای این مجموعه رقیب درست نکنیم و اگر امکاناتی وجود دارد به این نهاد تعلق بگیرد و امیدواریم مسئولین کمک کنند و ماهم سفارش‌های لازم را انجام خواهیم داد تا جهاددانشگاهی همانطور که عزیز متولد شده است عزیز بماند.

رئیس جهاددانشگاهی قم نیز با بیان اینکه برای اولین بار در کشور درمان از راه دور توسط جهاددانشگاهی راه اندازی شده است، افزود: می توان در استان بحث توریسم درمانی را راه اندازی کرد.

محمد حیدری در دیدار با آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه جهاددانشگاهی نهادی از جوشش انقلاب است اظهار کرد: قبل از این چنین نهادی در کشور وجود نداشت و حتی در خارج کشور نیز شبیه به این وجود ندارد و در کشور‌‌هایی نیز که وجود دارد نهاد‌های دانش محور است و رویکرد دینی و فرهنگی مانند جهاددانشگاهی ندارند و بنا بر فرموده مقام معطم رهبری، جهاددانشگاهی از معدود نهادهایی است که جوشش آن از انقلاب اسلامی بوده است.

وی در خصوص فعالیت‌های جهاددانشگاهی نیز گفت: در جهاددانشگاهی فعالیت‌های عمده و گسترده ای در حال انجام بوده و در بحث صنعت فعالیت‌های خوبی انجام شده است.

وی در خصوص فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان قم نیز گفت: در استان قم نیز جهاددانشگاهی ۱۵سال است که تشکیل شده و ۱۲ سال به صورت تخصصی فعالیت‌های پزشکی را انجام می‌دهد و البته غیر از کار‌های پزشکی نیز توان انجام کار‌ها را داریم و با توجه به توانایی‌ها و استعدادهایی که وجود دارد می‌توانیم حتی اگر دانش آن را نیز در اختیار نداشته باشیم، آن را توسط گروه‌های پژوهشی کسب کنیم و فعالیت‌ها را انجام دهیم.

رییس جهاددانشگاهی استان قم ادامه داد: در بحث درمان ناباروری که جهاددانشگاهی استان قم در آن تخصصی فعالیت می‌کند، هم کارهای درمانی و هم فعالیت‌های تحقیقاتی انجام می‌شود و مرکز درمان ناباروری جهاد قم جزء ده مرکز برتر کشور است. اکنون چهار درصد از بیماران ما غیر ایرانی و ۴۰درصد از بیماران از استان‌های دیگر هستند.

حیدری با بیان اینکه برای اولین بار در کشور درمان از راه دور توسط جهاددانشگاهی راه‌اندازی شده است، افزود: می توان در استان بحث توریسم درمانی را راه اندازی کرد.