دومین نشست کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان برگزار شد
نوشته شده توسط : modir در 9-11-1396, 11:00   نظرات :0   بازدیدها: 104
دومین نشست کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر استان قم با حضور اعضا، در جهاددانشگاهی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، دومین نشست کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی استان قم روز دوشنبه 9 بهمن ماه در سالن جلسات ساختمان ستاد این واحد برگزار شد.

دکتر محمد حیدری با اشاره به اهمیت برگزاری برنامه‎های قوی، مفهومی و همچنین با نشاط و با رعایت شئونات مرتبط به ایام فاطمیه در دانشگاه‎های استان گفت: امیدواریم با تجمیع برنامه‎های هدفمند و مفهومی ویژه قشر جوان پرسشگر و مطالبه‌گر دانشجویی کشور و استان قم، زمینه مناسبی جهت استفاده از ظرفیت فرهنگی این ایام ایجاد کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم افزود: جهاددانشگاهی قم آمادگی لازم را برای ارایه خدمات علمی، فرهنگی، رسانه‎ای و... خود در جهت توسعه و ارتقای فعالیت‎های دانشگاه‎های استان اعلام می‌دارد و در هر زمینه ای که دانشگاه ها اعلام نیاز کنند ورود خواهد کرد.

علی حسینی سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم نیز در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و آموزشی جهاددانشگاهی جهت خدمت رسانی به دانشگاه‎های استان گفت: کمیته دانشجویی به ریاست جهاددانشگاهی تشکیل شده است و امسال نیز برنامه‎های مختلفی را در این ایام برگزار خواهد کرد؛ یکی از مهمترین آنها برگزاری مسابقه شعار انقلاب در راهپیمایی 22 بهمن است که به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا می‌شود.

وی افزود: همچنین دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا نیز در این ایام به ارایه گزارش‎هایی از برنامه‎های دانشگاه‎های استان اقدام خواهند کرد.

وی همچنین با اشاره به برگزاری مناظرات دانشجویی گفت: تیم های دانشگاهی می‌توانند تا 15 اسفند ماه با مراجعه به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم و یا تماس با شماره تلفن 32851493 در این برنامه علمی و فرهنگی شرکت کنند.

در ادامه معاونان و مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‎های استان به ارایه برنامه‎های خود در ایام الله دهه فجر پرداختند.

_____________________________________

دومین نشست کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان برگزار شد     دومین نشست کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان برگزار شد     دومین نشست کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان برگزار شد