برگزاری 156 عنوان برنامه توسط کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر
نوشته شده توسط : modir در 16-11-1396, 07:06   نظرات :0   بازدیدها: 56
برگزاری 156 عنوان برنامه توسط کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجرکمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی استان، به ریاست جهاددانشگاهی واحد قم 156 عنوان برنامه در دانشگاه های استان طی دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، عنوان کرد: کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر در استان قم، همچون سال‌های گذشته به ریاست جهاد دانشگاهی واحد قم فعالیت خود را آغاز کرده است، و در این راستا برگزاری 156 عنوان برنامه جهت برگزاری در این ایام به تصویب رسیده است که در دانشگاه های استان در حال اجرا می باشد.

رئیس کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر استان ادامه داد: برگزاری برنامه‌هایی مفهومی و تبیینی همراه با نشاط در عین رعایت شئونات ایام فاطمیه در دستور کار قرار داده شده است؛ با تجمیع برنامه های هدفمند ویژه قشر جوان دانشجو با ویژگی پرسشگری و مطالبه گری سعی شده که زمینه مناسب استفاده از ظرفیت فرهنگی این ایام فراهم شود.

رئیس جهاددانشگاهی واحد قم، با بیان اینکه دانشجویان در دهه فجر باید با ارزش های واقعی انقلاب اسلامی آشنا شوند، افزود: لازم است شرایط پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به درستی برای جوانان تشریح شود تا آنها با تعقل و مقایسه دقیق به کارکردهای انقلاب اسلامی آگاه شوند.

وی تصریح کرد: نباید صرفا ساخت و سازها در جاده سازی و توسعه خطوط تلفن را به عنوان عامل ممیزه انقلاب و دوران سابق ذکر کرد بلکه لازم است ارزش های انقلاب اسلامی از جمله توسعه ارزش های والای دینی و مطالبه از مسئولان کشور در فضایی آزاد و... را گوشزد کرد و این فضا را با دوران شاه مقایسه کرد.

حیدری با اشاره به برنامه های این کمیته عنوان کرد: این برنامه ها با رویکرد افزایش مشارکت دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی، ایجاد و تقویت روحیه امید و خودباوری، بصیرت‌افزائی و ولایت‌مداری، ترویج و بزرگداشت ارزش های اسلامی و ملی، آشنا سازی هر چه بیشتر با آرمان‌ها، ارزش ها و دستاوردهای انقلاب، پاسخ گویی به شبهات دانشجویان و دانشگاهیان‌ ایجاد همدلی و هم زبانی طراحی و اجرا شده است.

رئیس کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر استان افزود: برگزاری مسابقه عکس از راهپیمایی 22بهمن، برگزاری مسابقه شعارهای انقلابی، آغاز هفتمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی ایران، مسابقه کتابخانی ایران دیروز امروز فردا، مراسم غبار روبی از مزار شهدا از جمله برنامه هایی است که جهاددانشگاهی قم در این ایام برگزار می کند.

وی گفت: اردوی مشهد مقدس ویژه دانشجویان فعال فرهنگی، برپایی نمایشگاه دست آوردهای انقلاب، نشست علمی نقش فضای مجازی در صدور انقلاب، برگزاری پرسمان دانشجویی با موضوع انقلاب و توسعه فرهنگ انقلاب، برپایی جشن انقلاب و ... نیز از جمله برنامه‌های این کمیته در دانشگاه های استان است.