بازدید معاون رئیس جمهور از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم
نوشته شده توسط : modir در 16-11-1396, 11:23   نظرات :0   بازدیدها: 119
بازدید معاون رئیس جمهور از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قممعاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ظهر امروز از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز دوشنبه 16 بهمن ماه به همراه جمعی از مدیران کل استانداری قم از بخش های مختلف مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی دکتر محمد حیدری رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم انجام شد، وی از بخش‎های مختلف این مرکز فوق تخصصی از جمله درمانگاه، مرکز درمان از راه دور، آزمایشگاه تشخیص طبی، اتاق عمل، بانک خون بندناف و... بازدید کرد.

در این مراسم دکتر حیدری با اشاره به ظرفیت های این مرکز فوق تخصصی با ارایه گزارش آماری از خدمت رسانی این مرکز به بیماران در ایران و سراسر جهان، از آمار بالای موفقیت در این مرکز نسبت به مراکز مختلف حتی نسبت به میانگین جهانی خبرداد.

شایان ذکر است برنامه‎های دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از صبح امروز در بخش‎های مختلف در قم در حال اجرا است. از جمله این برنامه ها حضور در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم بود که به عنوان یکی از مهمترین مراکز درمانی مرتبط به زنان در قم، مورد بازدید وی قرار گرفت.

______________________________________________________________

بازدید معاون رئیس جمهور از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم