در بازدید مسئولان جهاددانشگاهی استان مرکزی از واحد استان قم تاکید شد؛

افزایش همکاری های آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و استان قم
نوشته شده توسط : modir در 15-11-1396, 15:43   نظرات :0   بازدیدها: 60

افزایش همکاری های آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و استان قمرئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به همراه معاونین و مدیران این واحد، روز یکشنبه 15 بهمن ماه از فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان قم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم این بازدید در راستای افزایش همکاری های آموزشی و پژوهشی بین دو واحد صورت گرفت و رئیس، معاونین و مدیران جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در بخش های مختلف واحد قم، با مسئولان این واحد به بحث و تبادل تجربیات پرداختند.

دکتر محمد حیدری در ابتدای این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی و ابراز خورسندی از دیدار پیش آمده گفت: استفاده از تجربیات دیگر واحد ها و پژوهشکده ها قطعا چراغ راهی برای راه های نرفته واحد قم خواهد بود.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم با ابراز خورسندی از زمینه های همکاری مشترک بین دو واحد عنوان کرد: همکاری های مشترک و تعاملات بین واحد ها سازنده و پیش برنده اهداف نهاد انقلابی جهاددانشگاهی است و واحدهای جهاددانشگاهی باید با استفاده از تجربیات یکدیگر و همکاری های گسترده از موازی کاری بپرهیزند و بصورت یکپارچه در سراسر کشور اهداف انقلاب اسلامی را به پیش ببرند.

دکتر سیدجعفر نظام دوست رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در این رابطه اظهار کرد: با توجه به توانمندی واحدهای قم و استان مرکزی امیدوارم بتوانیم در سال آینده همکاری‌های سازنده و گسترده‌ای را با جهاددانشگاهی واحد استان قم و سایر واحدهای جهاددانشگاهی داشته باشیم.

وی افزود: تعامل بین واحدهای مختلف جهاددانشگاهی باعث پیشرفت روزافزون این نهاد انقلابی خواهد بود و این مهم از اولویت های جهاددانشگاهی استان مرکزی است.

_____________________________________________________________

افزایش همکاری های آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و استان قم