مراسم اختتامیه سوگواره "سفر تا صفر" برگزار شد
نوشته شده توسط : modir در 24-11-1396, 14:13   نظرات :0   بازدیدها: 60
مراسم اختتامیه سوگواره "سفر تا صفر" برگزار شدسوگواره ملی "سفر تا صفر" که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه قم و با همکاری جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد، صبح روز سه شنبه 24 بهمن ماه در تالار شیخ مفید دانشگاه قم با حضور معاونین فرهنگی دانشگاه قم و جهاددانشگاهی واحد استان قم طی مراسمی و با معرفی نفرات برگزیده و تجلیل از ایشان پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم در بخش شعر نفرات اول آقایان پویا اقرائی و محسن کاویانی، نفرات دوم مجتبی خرسندی و محمدحسین ملکیان و نفرات سوم سمانه خلف زاده و پیام جهانگیری معرفی شدند.

در بخش داستان مرضیه پژوهان فر به عنوان نفر اول، ریحانه کشت کاران نفر دوم و مجتبی صفدری به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.

در بخش عکس اسحاق آقایی، علی اصغر یوسفی و حامدراستی به ترتیب مقام های اول تا سوم این بخش از سوگواره را کسب کردند.

در بخش مقاله پژوهشی کسی حائز مقام اولی نشد و موسی‌الرضا حیدری و محسن پرویش به عنوان نفرات دوم و سوم معرفی شدند.

در رشته خوشنویسی نیز مصطفی عابدینی مقام اول، حامد فقیهی مقام دوم و هادی هنردوست و سیدطاها حسین زاده به صورت مشترک مقام سوم را کسب کردند.

برگزیدگان بخش پوستر مجتبی صمدیان و عادل کریمی نیا به ترتیب نفرات دوم و سوم معرفی شدند؛ در این رشته کسی رتبه اول را کسب نکرد.

_______________________________________

مراسم اختتامیه سوگواره "سفر تا صفر" برگزار شد     مراسم اختتامیه سوگواره "سفر تا صفر" برگزار شد     مراسم اختتامیه سوگواره "سفر تا صفر" برگزار شد