شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم افتتاح شد
نوشته شده توسط : modir در 24-11-1396, 14:20   نظرات :0   بازدیدها: 80
شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم افتتاح شدشعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در استان قم افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با هدف ایجاد فرصت برای استعدادها و خلاقیت جوانان دانشجو و نیز خلق نوآوری های جدید در جهت رفع نیازهای جامعه فعالیت می کند.

در همین راستا و با توجه به فعالیت های دانشجویی گسترده و متنوع در جهاد دانشگاهی قم، ظهر امروز با حضور مهندس کاظمی خالدی رئیس سازمان دانشجویان ایران، شعبه قم این سازمان افتتاح شد.

دفتر این شعبه در دانشگاه قم واقع است و فعالیت ها و خدمات آن کلیه دانشجویان استان را شامل می شود.

ارتباط با نخبگان دانشجویی، جذب ایده های دانشجویی، بارور کردن ایده ها و حمایت از اجرای آنها، برگزاری برنامه های متنوع در حوزه های مختلف برای دانشجویان بخشی از فعالیت های سازمان دانشجویان است.

شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم افتتاح شد