انتصاب سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم
نوشته شده توسط : modir در 26-12-1396, 15:09   نظرات :0   بازدیدها: 201
انتصاب سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قمطی حکمی  از سوی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم سیده شبنم فاطمی به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم پیرو موافقت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قم و موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، سیده شبنم فاطمی طی حکمی از سوی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی این واحد منصوب شد.

در حکم انتصاب وی آمده است:

با توجه به پیشنهاد این واحد و موافقت رئیس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قم و رئیس محترم موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، به سمت "سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم" منصوب می‌شوید.

ضمن آرزوی توفیق برای سرکار، انتظار می‌رود با حضور تمام وقت و موثر و کاربست حد اکثر تجربه و تعهد خود، در دوران تصدی مسئولیت فوق، شاهد گسترش همه جانبه آن مرکز، به ویژه از نظر تعداد دانشجو و ضریب نفوذ فعالیت های فرهنگی در بین دانشجویان و محیط پیرامون مرکز باشیم.

از سوابق آموزشی سیده شبنم فاطمی می‌توان به تصدی پست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان قم،‌مدیریت گروه هنر و معماری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و تدریس دروس تخصصی معماری و شهرسازی در دانشگاه های سطح استان اشاره کرد.