دیدار نوروزی رئیس جهادانشگاهی قم و استاندار
نوشته شده توسط : modir در 15-01-1397, 13:11   نظرات :0   بازدیدها: 78
دیدار نوروزی رئیس جهادانشگاهی قم و استانداررئیس و معاونین جهاددانشگاهی واحد استان قم با استاندار و معاونین استاندار قم دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، رئیس و معاونین این واحد روز چهارشنبه 15 فروردین با سید مهدی صادقی استاندار قم، احد جمالی معاون سیاسی و امنیتی استاندار، محسن بهشتی معاون هماهنگی امور عمرانی، معصومه ظهیری مشاور و مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قم و دیگر معاونین و مدیران استانداری به صورت جداگانه دیدار و گفتگو کردند.

دکتر محمد حیدری در این دیدارها ضمن تبریک سال نو، از آمادگی جهاددانشگاهی استان قم جهت همکاری و اجرای پروژه ها در زمینه های مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، عمرانی و ... در مسیر اعتلای استان قم خبر داد.

سید مهدی صادقی استاندار قم، در این دیدار ضمن آرزوی سالی پربرکت، جهاددانشگاهی را نهادی همیشه پیشتاز دانست.

استاندار قم با تاکید بر نگاه بهینه در مصرف منابع، افزود: معتقدم براحتی می توان با نگاه بهینه 30درصد افزایش بهره‌وری داشت.

وی در ادامه با اشاره به خشکسالی گریبان گیر استان قم گفت: در سال گذشته شاهد کاهش نزولات به 50درصد بودیم، اکنون برای تامین آب استان، آب عاریه ای وارد می کنیم و این روند پس از گذشتن از نقطه سر به سر در سال 1402، رو به کاهش خواهد گذاشت.

استاندار قم ادامه داد: حداقل 10 تا 15 سال آینده در مسیر خشکسالی به سر خواهیم برد، ما در قبال آینده مسئول هستیم و نمی توانیم بگوییم آینده به ما ربطی ندارد، لازم است همه ما فکرها را اصلاح کنیم و با همت، تعامل و هم افزایی در جهت استفاده بهینه از همه منابع قدم برداریم.

همچنین احد جمالی معاون سیاسی و امنیتی استاندار، در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی قم، گفت: معتقدم دستگاه های اجرایی هرچه ارتباط بیشتر با نخبه های جامعه که نمود بارز آن جهاددانشگاهی است، داشته باشند، گره‌ها راحت تر باز خواهد شد.

دیدار نوروزی رئیس جهادانشگاهی قم و استاندار     دیدار نوروزی رئیس جهادانشگاهی قم و استاندار     دیدار نوروزی رئیس جهادانشگاهی قم و استاندار

دیدار نوروزی رئیس جهادانشگاهی قم و استاندار