دیدار نوروزی رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه و رئیس جهاددانشگاهی استان قم
نوشته شده توسط : modir در 19-01-1397, 04:15   نظرات :0   بازدیدها: 49
دیدار نوروزی رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه و رئیس جهاددانشگاهی استان قمدکتر محمد حیدری رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم و دکتر مجید کیانی نژاد رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه صبح روز شنبه 18 فروردین ماه با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر حیدری در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، بهار طبیعت و متقارن شدن آن با ماه مبارک رجب المرجب ابراز امیدواری کرد: با عنایت ویژه مسئولین و مردم نسبت به حمایت از کالای ایرانی، شاهد رونق و شکوفایی صنایع داخلی باشیم.

رئیس جهاددانشگاهی قم، با اشاره به دستآورد های عظیم این نهاد انقلابی در عرصه های مختلف پزشکی و صنعتی خاطر نشان کرد: در هر زمینه ای که مورد نیاز استان باشد آمادگی خدمت رسانی داریم و از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

دکتر کیانی نژاد نیز در این دیدار با تبریک سال جدید ابراز امیدواری کرد با همت مردم و مسئولین از وابستگی های صنعتی و اقتصادی کشور کاسته و بر استقلال نظام مقدس جمهوری اسلامی افزوده شود.

وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی نهادی انقلابی است که با تولید علم و ثروت در عرصه های گوناگون گام های ارزشمندی در راستای نیل به این هدف ارزشمند برداشته است.

در ادامه این دیدار دو طرف ضمن اعلام آمادگی همکاری در زمینه های مختلف ابراز امیدواری کردند این همکاری ها در سال جدید باعث شکوفایی و رونق در شهر مقدس قم باشد.

از جمله زمینه های همکاری عنوان شده در این دیدار میتوان به همکاری در گسترش صنعت توریسم درمانی، و برگزاری نشست های علمی و تخصصی حوزه معماری و شهرسازی جهت بهبود فضای شهری گردشگر پذیر استان قم اشاره کرد.