آیت الله سعیدی در دیدار نوروزی رئیس جهاددانشگاهی قم:

جهاددانشگاهی مایه افتخار و از سرمایه ها و ذخایر نظام است
نوشته شده توسط : modir در 19-01-1397, 11:04   نظرات :0   بازدیدها: 43
جهاددانشگاهی مایه افتخار و از سرمایه ها و ذخایر نظام استرئیس و مدیران جهاددانشگاهی واحد استان قم صبح روز یکشنبه 19 فروردین ماه با آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و امام جمعه قم دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، آیت الله سید محمد سعیدی در این دیدار ضمن تبریک سال نو و آرزوی خیر و برکت در سال پیش رو، عنوان کرد: جهاددانشگاهی مایه افتخار و از سرمایه ها و ذخایر نظام است.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های جهاددانشگاهی قابل تقدیر است، ادامه داد: اهل بیت(ع) باب رحمت را از طریق قم گشوده اند؛ پس هرکس باید به میزان توان و وسع خود برای سربلندی این شهر تلاش کند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به ارائه فعالیت های فرهنگی و خدمات دهی به زائرین آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) اظهار داشت: آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها در بخش های مختلف بویژه ارائه فعالیت های فرهنگی و خدمات دهی به زائرین می تواند همکاری های مطلوبی با مجموعه جهاد داشگاهی داشته باشد.

در این دیدار دکتر محمد حیدری و معاونین و مدیران جهاددانشگاهی واحد استان قم گزارشی از فعالیت های سال گذشته و برنامه های سال پیش رو را ارائه دادند.

حیدری با اشاره توسعه فیزیکی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم عنوان کرد: یک اتاق عمل برای ارائه مطلوب تر خدمات در سال جاری به این مجموعه اضافه شد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی جهاددانشگاهی اظهار داشت: جهاددانشگاهی با تمام پتانسیل، همچون سرباز آماده خدمت در جهت اعتلای استان است.

جهاددانشگاهی مایه افتخار و از سرمایه ها و ذخایر نظام است     جهاددانشگاهی مایه افتخار و از سرمایه ها و ذخایر نظام است     جهاددانشگاهی مایه افتخار و از سرمایه ها و ذخایر نظام است