برگزاري دوره هاي آموزشي پیش از ازدواج در دستور کار جهاددانشگاهی قم
نوشته شده توسط : modir در 21-01-1397, 06:19   نظرات :0   بازدیدها: 50
طراحی و  برگزاري دوره هاي آموزشي پیش از ازدواج در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی قم، در جلسه كارگروه زنان و خانواده استانداری قم به تصویب رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمد حیدری رئیس و زهرا حبیبی معاون آموزشی این واحد در نخستین جلسه کارگروه زنان و خانواده استان در سال 1397 که صبح روز دوشنبه 20 فروردین ماه در استانداری قم برگزار شد، به ارائه طرح "تقویم زندگی ما" (آموزش های پیش از ازدواج) پرداختند.

در این طرح که پیش تر مباحث مقدماتی آن با عطاء الدین قاسمی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری طرح و بررسی شده بود، زوج های جوان می توانند با مراجعه به جهاددانشگاهی قم از آموزش های زندگی مشترک، پیش از ازدواج و در طی زندگی مشترک بهره مند شوند.

طرح "تقویم زندگی ما" که پس از تحلیل و بررسی کارشناسان و مدیران استان به تایید احمد جمالی، معاون سیاسی امنیتی استانداری قم رسیده است با محوریت جهاددانشگاهی و با همکاری سازمان بهزیستی، دادگستری، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان ورزش و امور جوانان و دیگر سازمان ها و نهاد های مرتبط در استان قم اجرا خواهد شد.

خاطر نشان می‌شود این طرح 16 بهمن ماه سال گذشته در جلسه صمیمانه معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دکتر معصومه ابتکار با نمایندگان نهاد های مردمی استان قم از سوی جهاددانشگاهی استان قم ارائه شد و پس از استقبال حاضرین در دستور کار جهاددانشگاهی و استانداری قم قرار گرفت.