افزایش قدرت استدلال و تاب‌آوری نظر مخالف مهم‌ترین هدف برگزاری مناظرات دانشجویی
نوشته شده توسط : modir در 20-02-1397, 05:14   نظرات :0   بازدیدها: 82
افزایش قدرت استدلال و تاب‌آوری نظر مخالف مهم‌ترین هدف برگزاری مناظرات دانشجوییرییس جهاددانشگاهی واحد استان قم با بیان اینکه مناظره فرصتی برای یادگیری است، عنوان کرد: مهم ترین هدف مسابقات مناظره دانشجویی، افزایش قدرت استدلال و فن بیان دانشجویان است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم دکتر حیدری رئیس این واحد در خصوص برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی توسط جهاددانشگاهی بیان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری به موضوع مناظره و لزوم برگزاری آن در دانشگاه‌ها، مسابقات ملی مناظره دانشجویی توسط جهاد دانشگاهی طراحی و اجرا شد.

وی با بیان اینکه این مسابقات با هدف افزایش قدرت استدلال و فن بیان دانشجویان در مناظرات برگزار می‌شود، عنوان کرد: امسال این مسابقات با حضور 16تیم در استان قم برگزار شد و امیدوارم این مناظرات پربارتر ادامه داشته باشد؛ تیم ها در مسابقات امسال با آمادگی و پژوهش بیشتری حضور پیدا کرده بودند و به همین دلیل شاهد سطح بالایی از رقابت‌ها بودیم.

رییس جهاددانشگاهی واحد استان قم با بیان اینکه مهم ترین هدف مسابقات مناظره دانشجویی، تاب آوری نظرات مخالف، افزایش قدرت استدلال و فن بیان دانشجویان است، تصریح کرد: در این رقابت‌ها موضوع مناظره و نظرات مناظره کنندگان نسبت به موضوع در اولویت نیست و شیوه استدلال و قدرت فن بیان مورد توجه است و در برگه های داوری نیز امتیازها بر همین اساس داده می‌شود.