معرفی نفرات برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویی قم
نوشته شده توسط : modir در 20-02-1397, 05:30   نظرات :0   بازدیدها: 111
معرفی نفرات برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویی قمهفتمین دور مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران مرحله استانی با حضور شانزده تیم از دانشگاه‌های استان برگزار شد و در پایان تیم فارابی از دانشگاه پردیس فارابی به مقام نخست دست یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم شعار این مسابقات "مناظره، فرصتی برای آموختن" است و هدف از برگزاری آن، افزایش روحیه خودباوری و آموزش استدلال کردن و نحوه بیان است و در این دور از رقابت‌ها نیز، تیم های شرکت کننده در هر دور از مسابقات، با توانمندی بیشتری نسبت به دور قبل شرکت می‌کردند.

دور اول این مسابقات،15 اردیبهشت در دانشگاه قم برگزار شد و دور دوم نیز 17 اردیبهشت در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اجرا شد؛ در دور سوم تیم‌ها، 18 اردیبهشت در دانشگاه حضرت معصومه(س) به مناظره پرداختند.

معرفی نفرات برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویی قمگفتنی است در دور سوم تیم پویا و تیم اندیشمندان امروز که هردو تیم از دانشگاه حضرت معصومه(س) به مصاف هم رفتند، که تیم اندیشمندان امروز، موفق به حضور در دور پایانی شد؛ در آن سوی جدول نیز تیم عقاب دانشگاه قم و تیم فارابی دانشگاه پردیس فارابی با یکدیگر مناظره کردند و تیم فارابی در این دیدار موفق به حضور در دور پایانی شد.

همچنین در دور پایانی که 19اردیبهشت در دانشگاه پردیس فارابی برگزار شد، دو تیم راهیافته به دور نهایی، در خصوص گزاره "حجاب اجباری متضمن سلامت اخلاقی جامعه است" به مناظره پرداختند و در پایان تیم فارابی با کسب امتیاز بیشتر از هیات داوران به عنوان تیم اول انتخاب شد.

معرفی نفرات برتر مسابقات ملی مناظره دانشجویی قمشایان ذکر است دو تیم راه یافته به دیدار پایانی، به عنوان نمایندگان استان قم در مسابقات منطقه ای که در مهرماه برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد. مسابقات کشوری مناظره دانشجویی در آبان‌ماه سال 1397 برگزار خواهد شد.