پیام رییس جهاددانشگاهی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
نوشته شده توسط : modir در 26-02-1397, 09:07   نظرات :0   بازدیدها: 18
دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی پیامی صادر و بر به روزرسانی و توسعه روابط عمومی شبکه‌ای برای رسیدن به اعتماد تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اگرچه مداخلات فناوری در حوزه ارتباطات روز به روز بیشتر می‌شود به طوری که حتی در زمینه طراحی سیستم‌های پیش بینی کننده رفتارهای مخاطبان از طریق دسترسی ماشین و هوش مصنوعی به چکیده شخصیت آن ها و یافتن پاسخ احتمالی شان به محرک‌های مختلف آینده گام‌های مهمی برداشته شده است اما ساختار ارتباطی کنونی در ازای این مرحله از بلوغ، به راحتی دستاوردهای سنتی خود را از دست داده است؛ اخبار و اطلاعات ناقص، دستکاری شده و بدتر از همه جعلی و ساختگی که از آن به Fakenews تعبیر می‌شود به وفور تولید و منتشر می‌شوند.

برای حرکت صحیح در این فضا لازم است دست اندرکاران حوزه ارتباطات و روابط عمومی، اصل رفتار منصفانه و همراه با صداقت را با دانش روز تلفیق کنند تا محصول ارزشمندی به نام اعتماد را برداشت کنند. این امر در یک سازمان با توجه به گستردگی زیاد اطلاعات جز با ایجاد، به روزرسانی و توسعه روابط عمومی شبکه‌ای امکان پذیر نیست. جهاددانشگاهی نیز بعنوان یک مجموعه علمی – فرهنگی پیشرو از این قاعده مستثنی نیست فلذا باید برنامه ریزی منسجم و دقیقی در باب حوزه نرم افزاری روابط عمومی این نهاد صورت پذیرد.

تلاش‌های ارزشمند کنونی مدیران روابط عمومی‌ مجموعه‌های سازمانی این نهاد، در کنار زحمات رابطان خبری، طراحان و مجریان هنری و فعالان و دست اندرکاران نشر الکترونیکی و چاپی قابل تقدیر است و همان طور که ذکر شد با برنامه ریزی و مرور دوباره سرفصل‌های کاری به ویژه معرفی هدفمند توانمندی ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی و شناخته شدن روابط عمومی‌ها به عنوان بازوان حرفه‌ای همکار با بخش‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزشی و تجاری سازی، ثمرات خوبی خواهد داشت.

روز جهانی ارتباطات که در کشورمان با عنوان روز ارتباطات و روابط عمومی شناخته می‌شود بهانه‌ای است برای سنجش و ارزیابی راه‌های رفته و تصمیم‌سازی برای آینده‌ای بهتر از قبل.

من به نوبه خود این روز را به همه همکاران جهادگر در بخش‌های مرتبط این حوزه تبریک می‌گویم و توفیق آنان برای دستیابی به اهداف و آرمان‌های والا از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

حمیدرضا طیبی
                                                                                                            رییس جهاددانشگاهی