کارگاه آشنایی با بورس در دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد
نوشته شده توسط : modir در 24-02-1397, 12:01   نظرات :0   بازدیدها: 20
کارگاه آشنایی با بورس در دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شدکارگاه آشنایی با بورس و بازار سرمایه، ظهر روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه، در راستای توانمندسازی و ارتقاء روحیه ی کارافرینی در دانشجویان باحضور مدرس و تحلیلگر بازارسرمایه، سعید جنتی زاده در دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم کارگاه آشنایی با بورس و بازار سرمایه با حضور دختران دانشجو و علاقه مند به بازار بورس و سرمایه با هدف تبیین اهمیت و کاربرد بورس در زندگی روزمره، آموزش پس انداز و سرمایه گذاری، روش ها، گام ها، اصول سرمایه گذاری و سرمایه گذاری هوشمندانه در بورس برگزار شد.

جنتی زاده در ابتدای این کارگاه گفت: مهم نیست که شما کارمند هستید یا دانشجو، خانم خانه‌دار هستید یا صاحب یک فروشگاه جوان یا یک بازنشسته. مهم این است که بیاموزید از پس اندازهای خود به بهترین شکل استفاده کنید.

وی در ادامه به معرفی سایت های مرتبط، نکات و تجربیات کاربردی برای ورود به بازار بورس پرداخت.

در پایان این کارگاه به سوالات دانشجویان از جمله چگونگی پیشبینی رشد شرکت ها در بورس، شناسایی انواع ریسک در خرید سهام و اهمیت تشکیل پرتفوی یا سبد سهام پاسخ داده شد.

گفتنی است شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی حضور دریافت خواهند کرد.