افزایش همکاری های سازمان نظام پزشکی و جهاددانشگاهی استان قم
نوشته شده توسط : modir در 19-03-1397, 14:04   نظرات :0   بازدیدها: 59
افزایش همکاری های سازمان نظام پزشکی و جهاددانشگاهی استان قمرئیس و معاونین جهاددانشگاهی واحد استان قم روز صبح پنجشنبه 17 خرداد ماه با رئیس و مدیران سازمان نظام پزشکی استان قم دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری رئیس این واحد با حضور در دفتر ریاست سازمان نظام پزشکی استان قم پس از ارائه گزارش مختصری از فعالیت های گسترده جهاددانشگاهی آمادگی واحد استان قم را جهت همکاری های همه جانبه با سازمان نظام پزشکی استان اعلام کرد.

در این دیدار دکتر عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم با ابراز خورسندی از حضور جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی کشور به عنوان نهادی مردمی و انقلابی از همکاری با این نهاد انقلابی استقبال کرد.

وی گفت: همکارانمان در سازمان به جهاددانشگاهی راغب تر هستند و امیدواریم در برگزاری همایش های باز آموزی رشته های پزشکی و آموزش مهارت های نوین پزشکی با جهاددانشگاهی به تجارب ارزنده ای دست یابیم.

در پایان این جلسه مقرر شد همکاری های سازمان نظام پزشکی و جهاددانشگاهی واحد استان قم با انعقاد تفاهم نامه آموزشی و رفاهی ویژه خانواده های سازمان نظام پزشکی آغاز شود.