پیام تسلیت رییس جهاددانشگاهی در پی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی
نوشته شده توسط : modir در 20-03-1397, 12:00   نظرات :0   بازدیدها: 27
پیام تسلیت رییس جهاددانشگاهی در پی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدیدکتر سید حمید رضا طیبی در پی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیانگذار و رییس فقید سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها "سمت "پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن پیام تسلیت دکتر طیبی بدین شرح است:

انالله و اناالیه راجعون

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْ ءٌ

درگذشت عالم ربانی، دانشمند برجسته و مدیر توانا و خوش فکر در عرصه‌های علمی و فرهنگی، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی موجب تأثر و تأسف فراوان گردید.

حیات پرثمر و سراسر تلاش این عالم جلیل القدر و خدمات کم نظیر ایشان به جامعه اسلامی، فقدان او را جبران ناپذیر می‌کند. نقش بی بدیل این استاد دردآشنا در ستاد انقلاب فرهنگی و بعد از آن شورای عالی انقلاب فرهنگی و سامان دهی به اوضاع پریشان دانشگاه‌های رها شده از نظام طاغوت، همواره در اذهان باقی خواهد ماند.

روحیه والای تتبّع در دروس حوزوی و دانشگاهی، درک صحیح از نظام آموزش عالی پس از انقلاب و نسبت فرهنگی علم و جامعه اسلامی، تعهد مثال زدنی به هویت ایرانی و زبان فارسی و پیشتازی در بنیان نهادن ساختارهای مهم و حیاتی ، برنامه‌های درسی و سرفصل‌های دروس دانشگاهی از مرحوم دکتر احمدی چهره‌ای ماندگار و پربرکت برای دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه ساخته است.

شایسته است که جوانان و دانشجویان عزیز، زندگی پردرس این مرد بزرگ و ابعاد مختلف شخصیت ایشان را به دقت مطالعه نمایند تا سمت حرکت مجاهدانه فقید سعید حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی را بخوبی دریابند و از آن الگو بگیرند.

اینجانب مصیبت فقدان آن مرحوم را به خانواده محترم ایشان، همکاران، شاگردان و عموم علاقه‌مندان به پیشرفت و سربلندی ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم و علو درجات آن عزیز سفر کرده را از خداوند متعال خواستارم.

حمیدرضا طیبی

رییس جهاددانشگاهی