راه اندازی سیستم آبیاری قطره ای در کوشک تاریخی جنت آباد
نوشته شده توسط : modir در 30-03-1397, 12:43   نظرات :0   بازدیدها: 145
راه اندازی سیستم آبیاری قطره ای در کوشک تاریخی جنت آباداستخر آب 400 مترمکعبی در مجتمع کوشک تاریخی جنت آباد آبگیری و آماده بهره برداری شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم استخر آب قدیمی موجود در کوشک تاریخی جنت آباد قم با همت مهندسین جهاد دانشگاهی و مساعدت کارشناسان جهاد کشاورزی استان قم بازسازی و آماده بهره برداری در سیستم آبیاری قطره ای شد.

با توجه به کاربرد کشاورزی مجتمع کوشک تاریخی جنت آباد و بحران کمبود آب در منطقه، ادامه و توسعه فعالیت در آن مجتمع مستلزم بهره برداری از سیستم های نوین آبیاری است.